Màxim aïllament acústic

Les finestres que milloren la nostra qualitat de vida i economia són aquelles que ens aporten aïllament tèrmic i acústic. Per això hem d’assegurar els nivells de permeabilitat a l’aire, estanquitat a l’aigua i resistència al vent entre altres factors. Les nostres finestres arriben als valors màxims en tots els paràmetres, a més de permetre’ns l’estalvi d’energia i cura del medi ambient que la societat actual demanda.

PVC per estalviar energia

Substituir les seves finestres velles pot suposar reduir les pèrdues energètiques fins a un 70%. I l’estalvi no acaba aquí, ja que la seva vida útil és de 50 anys sense necessitat de més manteniment que la seva neteja habitual (aigua i sabó suau).

Màxima seguretat davant d'agressions naturals i humanes

Seguretat garantida gràcies a l’ús d’un material dur per naturalesa com és el PVC i també a la presència de reforços d’acer galvanitzat i soldadures tèrmiques sense cola. A més existeix la possibilitat d’instal·lar ferramenta perimetrals RC2 amb múltiples punts de tancament, manilles especials i vidres de seguretat de gran gruix

Varietat de formes

Formes ovalades, quadrades, rectangulars, arcs de mig punt, finestres de tota mena i mida són possibles per encaixar en qualsevol projecte d’obra nova o reforma de tota mena d’estils arquitectònics.

Àmplia gamma de colors

Colors llisos, metàl·lics o acabats fusta amb més de 100 colors a la carta. Tots ells amb acabats d’alta qualitat (consistència, adherència i riquesa de textura) i resistència màxima amb especial menció a què no es decoloren; 15 anys de garantia, inclús a la costa, clima extrem o en zones amb molt sol.

Ecosostenible: cuidant el món per als nostres fills

Cuidem tots els aspectes perquè els nostres productes siguin respectuosos amb el medi ambient. Productes 100% reciclables, sense metalls pesants (com el plom), màxim aïllament perquè casa llar ajudi a la reducció d’emissions de CO2. I a més, el nostre compromís empresarial amb el desenvolupament sostenible (segell Passivhaus, ISO 14001, etc…).

Formes d'obertura en portes i finestres

Qualsevol mena d’obertura que vulgueu o necessiteu el podem fabricar i/o instal·lar. Abatibles o lliscants amb fins a 9 subtipus d’obertura. Consulta la nostra llista de YouTube de tipus d’obertura de finestres de PVC i el nostre vídeo de porta corredissa, que us semblarà increïble.