Finestres corredisses

El disseny de les finestres corredisses està pensat no únicament per estalviar espai sinó que a més s’adapten fàcilment a qualsevol habitació i estil. A més, les finestres corredisses són fàcils d’obrir i tancar i solen ser molt duradores. Les finestres corredisses són ideals per espais interiors i exteriors i es poden utilitzar en tota mena de llars i edificis comercials.

Sistemes amb obertura corredissa

PremiSlide 76
Per a finestres corredisses de funcionament senzill
PremiLine
Per a finestres amb un lliscament més suau

PremiSlide 76

Un sistema per a finestres corredisses amb una nova forma d’obertura més lleugera, fruit de la combinació de corredissa i paral·lela. Això dona com a resultat un lliscament d’alta qualitat amb unes elevades prestacions d’estanquitat a l’aigua i baixes filtracions d’aire.

PremiLine

El sistema lliscant PremiLine permet crear grans superfícies de finestres corredisses sent especialment dissenyat per la seva comoditat. Aquesta solució aconsegueix un lliscament suau i silenciós gràcies a la seva sòlida estructura i al disseny dels seus raïls d’acer inoxidable.

Acabats NaturKolor 76

Demana'ns pressupost

A Vecesam, entenem la importància de comptar amb productes d’alta qualitat i durabilitat en qualsevol llar o negoci. Per això, oferim una àmplia varietat de productes de la més alta qualitat a preus competitius.

Si estàs interessat a conèixer el cost dels nostres productes, no dubtis a sol·licitar un pressupost a través de la nostra pàgina de productes. El nostre equip d’experts estarà encantat de proporcionar-te una cotització detallada i adaptada a les teves necessitats.