Persianes

Una persiana ben aïllada permet millorar l’eficiència energètica d’un edifici, d’aquesta manera, permet controlar la quantitat de llum i calor que entra a l’interior. A més, l’aïllament de persianes també pot ajudar a reduir el soroll extern i millorar la comoditat dels ocupants de l’edifici.

Prestacions tècniques

Sistemes de persiana

Sistema RolaPlus
Calaix de persiana RolaPlus
Sistema VariNova
Calaix de persiana VariNova

Sistema RolaPlus

La persiana és el punt més dèbil de qualsevol tancament. KÖMMERLING ha dissenyat el calaix RolaPlus que, gràcies a la seva tecnologia, aconsegueix millorar i reforçar les bones prestacions de les finestres elaborades amb sistemes KÖMMERLING.

Sistema VariNova

El calaix de persiana VariNova, fabricat amb PVC amb la més avançada tecnologia de KÖMMERLING, complint amb les pautes més estrictes d’estalvi energètic sent la solució idònia per a projectes Passivhaus i EECN

Acabats NaturKolor 76

Demana'ns pressupost

A Vecesam, entenem la importància de comptar amb productes d’alta qualitat i durabilitat en qualsevol llar o negoci. Per això, oferim una àmplia varietat de productes de la més alta qualitat a preus competitius.

Si estàs interessat a conèixer el cost dels nostres productes, no dubtis a sol·licitar un pressupost a través de la nostra pàgina de productes. El nostre equip d’experts estarà encantat de proporcionar-te una cotització detallada i adaptada a les teves necessitats.