Portes de carrer

Les portes d’alta resistència permeten adaptar-se a les diferents necessitats de cada habitatge, a més d’oferir una gran varietat de personalització. És important escollir la porta adequada per a cada necessitat i preferència, tenint en compte aspectes com la durabilitat, el manteniment, l’aïllament tèrmic i acústic i la seguretat.

Formes d'obertura de portes de carrer

Sistemes d'obertura

KÖMMERLING76 Xtrem Porta de carrer
Innovació intel·ligent
EuroFutur Elegance Porta de carrer
Elegància i eficiència

KÖMMERLING76 Xtrem Porta de carrer

Les portes de carrer amb el sistema KÖMMERLING76 Xtrem d’alta resistència ofereixes una àmplia varietat de possibilitats, permetent la seva personalització i adaptant-se a les diferents necessitats de l’habitatge.

EuroFutur Elegance Porta de carrer

Les portes amb sistemes practicables KÖMMERLING tenen reforços d’acer i es poden elaborar amb vidre i deferents tipus de panels i formes.

Acabats NaturKolor 76

Demana'ns pressupost

A Vecesam, entenem la importància de comptar amb productes d’alta qualitat i durabilitat en qualsevol llar o negoci. Per això, oferim una àmplia varietat de productes de la més alta qualitat a preus competitius.

Si estàs interessat a conèixer el cost dels nostres productes, no dubtis a sol·licitar un pressupost a través de la nostra pàgina de productes. El nostre equip d’experts estarà encantat de proporcionar-te una cotització detallada i adaptada a les teves necessitats.