AluNext

La nova generació de finestres amb pell d’alumini i cor de PVC.

Es posa una vegada més a l’avantguarda en el desenvolupament de noves solucions per als perfils. Descobreix AluNext, un innovador sistema híbrid que fusiona PVC 100% reciclat amb alumini, aconseguint unir els avantatges dels dos materials.

Aquest sistema de 76 mm de profunditat destaca pel procés de producció automatitzat i pel perfecte acabat de cantonades soldades que reforça l’estabilitat mecànica del conjunt.

Prestacions tècniques

Sistema híbrid

Sistema híbrid de PVC i alumini amb 76 mm de gruix i 5 cambres estanques amb dues variants: MD i AD. Fabricació automatitzada on es redueixen al màxim els temps de fabricació. Un model versàtil per compatibilitzar la fabricació de PVC i alumini.

Estanqueitat a l'aigua

El sistema AluNext compta amb una classificació d’estanquitat a l’aigua de 9A, que impedeix l’entrada d’aigua i humitat a l’habitatge.
Disseny d’unions de travesser d’alta estanquitat. Rapidesa de muntatge i esquadres d’alineació de ràpida instal·lació.

Resistència a l'impacte

El sistema AluNext aconsegueix la classificació CLASSE 4 de resistència al vent, la màxima concedida per la norma. Una bona resistència al vent significa més estabilitat i seguretat davant de cops i agressions externes.

Permeabilitat a l'aire

AluNext aconsegueix una classificació de Permeabilitat a l’Aire de CLASSE 5. Aquesta és la màxima classificació segons la norma, atorgada als sistemes de capialçat més hermètics. AluNext no permet filtracions dʻaire.

Aïllament tèrmic

El sistema AluNext aconsegueix valors de transmitància tèrmica de 0,80 W/m2K. Amb aquest valor el sistema aconsegueix reforçar l’aïllament tèrmic i acústic.

Vecesam Alunext finestres PVC

Demana'ns pressupost

A Vecesam, entenem la importància de comptar amb productes d’alta qualitat i durabilitat en qualsevol llar o negoci. Per això, oferim una àmplia varietat de productes de la més alta qualitat a preus competitius.

Si estàs interessat a conèixer el cost dels nostres productes, no dubtis a sol·licitar un pressupost a través de la nostra pàgina de productes. El nostre equip d’experts estarà encantat de proporcionar-te una cotització detallada i adaptada a les teves necessitats.