Portes balconeres

Les portes balconeres són una opció comuna per a les llars i apartaments que tenen un balcó o terrassa. Aquestes portes s’obren cap a fora i es pleguen cap al costat de la paret, la qual cosa permet que l’aire i la llum natural entrin a l’habitació mentre manté la privacitat. A més, són ideals per a llars en climes càlids, ja que permeten la circulació d’aire fresc i poden ajudar a reduir l’ús de la climatització.

Sistemes d'obertura

KÖMMERLING76 Xtrem Porta balconera
Innovació intel·ligent
EuroFutur Elegance Porta balconera
Elegància i eficiència

KÖMMERLING76 Xtrem Porta balconera

KÖMMERLING76 Xtrem és l’última generació de perfils de PVC de KÖMMERLING per a portes. Aconsegueix l’equilibri perfecte entre eficiència energètica i un disseny lleuger de línies rectes, amb una estètica molt cuidada i una construcció estandarditzada gràcies a la seva innovadora tecnologia.

EuroFutur Elegance Porta balconera

Les portes balconeres fabricades amb EuroFutur Elegance ofereixen un alt nivell d’aïllament tèrmic i acústic. L’envergadura dels perfils de PVC permeten instal·lar vidres de gran gruix i reforços d’alta inèrcia.

Acabats NaturKolor 76

Demana'ns pressupost

A Vecesam, entenem la importància de comptar amb productes d’alta qualitat i durabilitat en qualsevol llar o negoci. Per això, oferim una àmplia varietat de productes de la més alta qualitat a preus competitius.

Si estàs interessat a conèixer el cost dels nostres productes, no dubtis a sol·licitar un pressupost a través de la nostra pàgina de productes. El nostre equip d’experts estarà encantat de proporcionar-te una cotització detallada i adaptada a les teves necessitats.