Vecesam, 30 anys d'experiència en la fabricació de portes i finestres de PVC

Fabriquem portes, finestres i tancaments de PVC. Els nostres anys d’experiència, des del 1993, ens avalen i ens permet assessorar-lo de forma experta, contemplant tots els aspectes implicats.

Fabricant de Finestres de PVC

Fabriquem models de finestres, portes i tancaments de PVC per obra nova i rehabilitació seguint els criteris de construcció sostenible i oferint els millors valors pel que fa a aïllament tèrmic i estalvi energètic es refereix.

Els avantatges del PVC

Kömmerling, garantia de qualitat

A Vecesam oferim màximes garanties i el millor producte del mercat amb materials Kömmerling. Els nostres certificats, l’etiqueta de Marcat CE, les garanties ofertes i l’àmplia gamma de models, colors i sistemes ho avalen.

Vecesam i Kömmerling ofereixen una garantia per contracte de 10 anys en tots els perfils, colors i acabats a més de 5 anys en Adherència. Inclús davant del mar, en zones desèrtiques o amb les condicions més extremes. Exigeixi garanties i compari amb altres alternatives. A més, els seus productes tenen una vida útil d’uns 50 anys.

Contacta'ns

Si vols que et facilitem més informació sobre els nostres serveis o vols fer una consulta, emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com es pugui.

Carrer de la Indústria n.8
08731 – Sant Martí Sarroca

"*" indicates required fields