Vecesam, 30 anys d'experiència en la fabricació de portes i finestres de PVC

Fabriquem portes, finestres i tancaments de PVC. Els nostres anys d’experiència, des del 1993, ens avalen i ens permet assessorar-lo de forma experta, contemplant tots els aspectes implicats.

Fabricant de Finestres de PVC

Fabriquem models de finestres, portes i tancaments de PVC per obra nova i rehabilitació seguint els criteris de construcció sostenible i oferint els millors valors pel que fa a aïllament tèrmic i estalvi energètic es refereix.

Els avantatges del PVC

Kömmerling, garantia de qualitat

A Vecesam oferim màximes garanties i el millor producte del mercat amb materials Kömmerling. Els nostres certificats, l’etiqueta de Marcat CE, les garanties ofertes i l’àmplia gamma de models, colors i sistemes ho avalen.

Vecesam i Kömmerling ofereixen una garantia per contracte de 10 anys en tots els perfils, colors i acabats a més de 5 anys en Adherència. Inclús davant del mar, en zones desèrtiques o amb les condicions més extremes. Exigeixi garanties i compari amb altres alternatives. A més, els seus productes tenen una vida útil d’uns 50 anys.

El que diuen de nosaltres

Son unos grandes profesionales, la experiencia con ellos tanto en el trato con la administración como con el operario que estuvo en casa a sido excelente. Muy recomendable. Rápidos y... (+)

Jose Ortiz Avatar Jose Ortiz
30/04/2023

Excelente servicio, les compré todas las ventanas de mi casa y aunque he tenido que esperar un par de semanas estoy muy contenta. Son unas ventanas de mucha calidad. Muy... (+)

Sara Castro Avatar Sara Castro
30/04/2023

Unas ventanas impresionantes. Unos operarios muy amables y serviciales. Muy buenos precios. Contentísimos con el resultado

JORDI MONROY Avatar JORDI MONROY
30/04/2023

Calidad i servicio excelente, muy buen trato i gente seria, lo recomendaré a mis familiares i amigos

jhosep velasquez sanchez Avatar jhosep velasquez sanchez
30/04/2023

Grandes profesionales, con unos operarios muy amables y atentos en todo, muy contento.

Fabricio Diaz Avatar Fabricio Diaz
30/04/2023

Buen servicio!!! Ventanas de muy buena calidad. Muy contento!

Jorge Escobar Avatar Jorge Escobar
30/04/2023

Gran asesoramiento y ventanas excelentes además de un buen trato.

Alex Mark Bocanegra Chiroque Avatar Alex Mark Bocanegra Chiroque
30/04/2023

Recomendadisimo 100%

Lucía Torres Avatar Lucía Torres
30/04/2023

Empresa de nivel en la carpinteria de PVC KOMERLING con calidad alemana. A destacar el buen asesoramiento de Emilio, trato profesional y ejecución inmejorable por el equipo de los profesionales.... (+)

Nico L.J Avatar Nico L.J
30/03/2023

Contacta'ns

Si vols que et facilitem més informació sobre els nostres serveis o vols fer una consulta, emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com es pugui.

Carrer de la Indústria n.8
08731 – Sant Martí Sarroca

"*" indicates required fields