Portes corredisses

Les portes corredisses permeten estalviar espai en llars i apartaments amb espai limitat. En comptes d’obrir cap a fora o cap a dins, aquestes portes es llisquen al llarg d’una guia a la paret o a terra. Les portes corredisses són ideals per a espais interiors i exteriors i es poden utilitzar en tota mena de llars i edificis comercials.

Sistemes d'obertura

PremiSlide76 Porta corredissa
Lliscant amb funcionament senzill
PremiDoor76 Porta corredissa
Corredissa-elevadora per a portes més aïllants
PremiLine
El lliscament més suau

PremiSlide76 Porta corredissa

PremiSlide76 és un sistema per a portes corredisses amb una nova forma d’obertura més lleugera fruit de la combinació de corredissa i paral·lela. Això dona com a resultat un lliscament d’alta qualitat amb unes elevades prestacions d’estanquitat a l’aigua i baixes filtracions d’aire.

PremiDoor76 Porta corredissa

PremiDoor76 compta amb unes prestacions tècniques molt superiors a les de qualsevol altra corredissa tradicional. El seu mecanisme, en el que la fulla s’eleva sobre si mateixa, permet allotjar vidres de gran pes de gruix, amb un maneig lleuger i fàcil.

PremiLine Porta corredissa

El sistema lliscant PremiLine permet crear grans superfícies de portes corredisses sent especialment dissenyat per a la seva comoditat. Aquesta solució aconsegueix un lliscament suau i silenciós gràcies a la seva sòlida estructura i al disseny dels seus raïls d’acer inoxidable.

Acabats NaturKolor 76

Demana'ns pressupost

A Vecesam, entenem la importància de comptar amb productes d’alta qualitat i durabilitat en qualsevol llar o negoci. Per això, oferim una àmplia varietat de productes de la més alta qualitat a preus competitius.

Si estàs interessat a conèixer el cost dels nostres productes, no dubtis a sol·licitar un pressupost a través de la nostra pàgina de productes. El nostre equip d’experts estarà encantat de proporcionar-te una cotització detallada i adaptada a les teves necessitats.