Finestres abatibles

Els sistemes de finestres abatibles són ideals per millorar l’aïllament tèrmic i acústic, mentre que també permeten la ventilació i faciliten la neteja dels vidres. A més, aquests sistemes compten amb dissenys elegants que s’integren perfectament a la llar.

Sistemes amb obertura abatible

KÖMMERLING76 AD Xtrem
Tecnologia per al confort
KÖMMERLING76 MD Xtrem
Innovació intel·ligent
EuroFutur Elegance
Elegància i eficiència

KÖMMERLING76 AD Xtrem

KÖMMERLING76 AD Xtrem destaca per mantenir un perfecte equilibri entre eficiència energètica i estilitzat disseny, de línies rectes i depurades. Un altre avantatge d’aquest sistema és que es redueix la secció de perfil i s’augmenta la superfície de vidre perquè pugui entrar més llum a l’estança, però mantenint intacta la funcionalitat de la finestra.

KÖMMERLING76 MD Xtrem

KÖMMERLING76 MD Xtrem és última generació de perfils de PVC de KÖMMERLING per a finestres. Aconsegueix l’equilibri perfecte entre eficiència energètica i un disseny lleuger de línies rectes, amb una estètica molt cuidada i una construcció estandarditzada gràcies a la seva innovadora tecnologia.

EuroFutur Elegance

EuroFutur Elegance combina les seves òptimes característiques tècniques amb una elegant estètica de suaus formes arrodonides. S’ha convertit en un dels sistemes més valorats i coneguts de KÖMMERLING, comptant amb una extensa gamma de perfils i complements.

Acabats NaturKolor 76

Demana'ns pressupost

A Vecesam, entenem la importància de comptar amb productes d’alta qualitat i durabilitat en qualsevol llar o negoci. Per això, oferim una àmplia varietat de productes de la més alta qualitat a preus competitius.

Si estàs interessat a conèixer el cost dels nostres productes, no dubtis a sol·licitar un pressupost a través de la nostra pàgina de productes. El nostre equip d’experts estarà encantat de proporcionar-te una cotització detallada i adaptada a les teves necessitats.