Portes especials

Les portes especials es dissenyen i fabriquen per complir amb les necessitats concretes de cada habitatge o edifici, permeten un tancament lliscant sense renunciar a unes bones prestacions. Són ideals, per exemple, per a tancaments de terrasses exteriors.

Formes d'obertura de portes especials

Sistemes d'obertura

EuroFutur Elegance Portes especials
Solucions per a tots els espais
KÖMMERLING76 Xtrem Portes especials
Optimització de l'espai i màxim aïllament

EuroFutur Elegance Portes especials

Les portes especials amb sistemes KÖMMERLING tenen reforços d’acer i es poden elaborar amb vidre i diferents tipus de panels i formes.

KÖMMERLING76 Xtrem Portes especials

Sistema de portes elaborat amb un perfil practicable ideal per a grans tancaments de terrassa que aconsegueixen un òptim nivell d’aïllament tèrmic amb un lliscament suau.

Acabats NaturKolor 76

Demana'ns pressupost

A Vecesam, entenem la importància de comptar amb productes d’alta qualitat i durabilitat en qualsevol llar o negoci. Per això, oferim una àmplia varietat de productes de la més alta qualitat a preus competitius.

Si estàs interessat a conèixer el cost dels nostres productes, no dubtis a sol·licitar un pressupost a través de la nostra pàgina de productes. El nostre equip d’experts estarà encantat de proporcionar-te una cotització detallada i adaptada a les teves necessitats.